Rovatok

Csíkszeredai Egyetemi Lelkészség

Csíkszeredai Egyetemi Lelkészség (CSEL) blogja

programok - plakátok

Címkék

OKET - ÁPRILIS 1-3 :)

2011.02.22. 20:35 vigyory

Nézzétek mit kaptunk :) Ugye megyünk!!! - Blanka

Kedves CSELESEK!.

Az OKET szervezők nevében meghívlak benneteket a tavaszi OKET-re, ami ÁPRILIS 1-2-3-i hétvégén lesz nálunk, Vásárhelyen.
Mottónak egy Rahner idézetet választottunk:
„Komolyság és játék testvérek Istenben.” 
Várunk benneteket nagy szeretettel, hogy három szűk napon keresztül beszélgessünk, gondolkozzunk, szemlélődjünk közösen azon, hogy életünkben, kereszténységünkben hol, hogyan van jelen a JÁTÉK, egyáltalán van-e helye a játéknak a komoly felnőtt életünkben...
A lelkészség honlapján többnyire folyamatosan lehet olvasni az újdonságokat, nemsokára lesz egy regisztrációs alpont is, addig is kérlek híreszteljétek, hogy lesz OKET, hümmögjetek azon, hogy jó lenne-e résztvenni rajta. Bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, a postaládám tárt karokkal várja azokat.
Ha az Úr megáldja munkánkat találkozunk áprilisban.
 
Hadnagy Margó

2 komment

Címkék: oket

A bejegyzés trackback címe:

https://cselesek.blog.hu/api/trackback/id/tr482681609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dilaram 2011.05.14. 19:13:28

Ti kedves cselesek, kik voltatok OKET-en, mért nem írtok egy beszámolófélét, nekünk, kedves cseleseknek, akik nem voltunk? Bizonyára mind kíváncsiak vagyunk, hogy milyen is lehetett...

vigyory 2011.05.27. 22:27:09

@dilaram: Kedves dilaram!
bár kevesen voltunk CSELesek a vásárhelyi OKETen, de attól még szívvel, lélekkel részt vettünk: játszottunk, kiszabadítottuk Dinát, megtaláltuk a magunk Teofilját, azaz Nyuszikáját, aki képes elmenni a világ végére, csak azért hogy segítsen nekünk, aki nem keres kifogásokat... Megküzdöttünk a török basákkal, akik megkérdőjelezték a hitünket, jogosan... "mert szép is, jó is, régi is a mi hitünk, de van benne még élet?" (Nemes Ödön SJ) Vagy bennünk van élet... azaz BENNEM van élet?
A következő OKET Brassóban lesz novemberben, ugyhogy szerezz be addig jó meleg ruhát:)
süti beállítások módosítása